miercuri, 25 martie 2009

NU cred . by Coke




Buuuuuuun . Decizia zilei de astazi : sa marturisesc lumii ca nu cred intr-un prieten imaginar care sta sus in cer si are grija de mine [aka dumnezeu . va rog sa observati ca am scris cu "d" mic] . De ce nu cred ? Pur si simplu mi se pare stupid sa cred ca exista o fiintza in cer [unde , culmea , a fost dovedit ca exista doar vid , planete, stele , galaxii bla bla] care imi decide mie soarta . REFUZ sa cred asta .

Unii spun ca dumnezeu este ceva "pur spiritual" . Poate , cine sunt eu sa judec asta ? Cine sunt eu sa ii judec pe unii atat de inceti la minte incat spun "pur spiritual" dar nici macar nu stiu definitia cuvantului "spirit" . Recomand sa va lasati de obsesia pentru cultura rastafari .

Altii spun ca dumnezeu se afla peste tot , ca este ceva intangibil . WTF ?! Nici macar nu ati putut sa dati o definitie concreta .

Parerea mea ? Well citez : "Eu am ales sa fiu ateu . Dumnezeu e in toate , e in mine . Atunci cine-i dumnezeu ? E un tot antidot impotriva muritorilor care fac bot fiindca mai mult nu pot !"

Si , daca mai vreti un motiv sa urasc religia . Hai ca va mai dau unu . Sarbatori peste sarbatori . Azi n-am voie sa mananc nushtu ce , maine trebuie sa mananc nushtu ce . Nu am voie sa fac sex neprotejat , nu am voie sa intrec masura ? Trebuie sa ma duc la biserica in fiecare duminica doar k sa pierd cateva ore aiurea ? CE CACATURI SUNT ASTEA ?!

Un exemplu mai concret . Azi ... Dezlegare la peste...Sau un rahat de genul asta . Ma duc in constanta sa imi vad prietena . Lihnit , bag in mine cat de mult pot de la McDonalds . Platesc o suma consistenta . Plec din constanta , ajung acasa . Fumez o tigara jos la scara , deschid usa . De pe scara vine un miros de peste crud . Acest miros atat de IMPUTIT m-a facut sa ies instant afara sa vomit tot ce-am mancat .

Deci unde s-a ajuns ? Din cauza ca tot poporu` de prosti face peste , scara mea pute ca un peste imens acum . URASC mirosul de peste . As dori ocazia sa ii multumesc bisericii !!! Din cauza cacatului vostru de sarbatoare am aruncat cateva sute de mii pe geam .


Morala : Imi bag pula in religie si in dumnezeu . Doresc sa precizez ca va inselati . Nu voi ajunge in iad pentru ca NU EXISTA ASA CEVA !!! [luati-o logic . daca am murit , cum poate sa ma mai doara ceva ?]

Un comentariu:

Bagate in seama cu Japca:D..cu NOI se poate.